Bryndzové halušky

pomlčka
pomlčka
tlačiť tisk zdieľať sociální sítě
/data/images/recepty/motives/615/dc/mora-recept-halusky.jpg
Příprava
Príprava:
30 minút
Vaření
Varenie:
15 minút

Ingrediencie

šipka

Postup

šipka

Zemiaky olúpte a nastrúhajte na jemnom strúhadle. Pridajte k nim vajce a premiešajte. Potom postupne pridávajte múku, až vznikne polotekuté cesto. Do veľkého hrnca dajte variť osolenú vodu. Potom na hrniec dajte sito na halušky, pridajte cesto a prepasírujte. Halušky varte asi 2 minúty a potom ich dierovanou naberačkou vyberte. Hotové halušky premiešajte s brynzou. Slaninu nakrájajte na kocky a opečte do chrumkava. Halušky podávajte s opečenou slaninou.

Podobné recepty

šipka
Zemiaky so syrom Raclette
Predjedlá, chuťovky
Zemiaky so syrom Raclette
6 – 8 porcií
pomlčka
Chcete pomôcť s výberom, alebo chcete poradiť s niečím iným?
BEZPLATNÁ ZÁKAZNÍCKA LINKA
0800 105 505
Hľadáte svojho najbližšieho predajcu, alebo našu značkovú predajňu?
Ukázať na mape
Kúpte rúru MORA a dostanete od nás na pečenie 6 kg múky Babičkina voľba zadarmo.
Viac o akcii