Silvestrovské kanapky z pizzového cesta

paní Elly
pomlčka
pomlčka
tlačiť tisk zdieľať sociální sítě
Silvestrovské kanapky z pizzového cesta

Ingrediencie

šipka

Postup

šipka

Zmiešajte sypké suroviny a potom k nim pridajte tie tekuté. Cesto dôkladne prepracujte, bude krásne vláčne, hladké, jemné. Cesto môžete spracovať aj v kuchynskom robote alebo domácej pekárni, kde cesto tiež pekne vykysne.

Hotové cesto dajte do misy a uložte do chladničky, kde ho nechajte odpočívať do druhého dňa.

Na druhý deň cesto vytiahnite a nechajte dokysnúť.

Cesto po častiach vyvaľkajte natenko a povykrajujte z neho kolieska alebo štvorčeky. Tie naukladajte na plech vyložený papierom na pečenie, potrite rozšľahaným vajcom a dajte piecť do rúry vyhriatej na 220 °C. Pečte asi 8 minút, kým nezväčšia svoj objem a jemne nezozlatnú.

Upečené kúsky nechajte vychladnúť a potom zdobte podľa fantázie.

Mohlo by sa vám tiež hodiť:

Chcete pomôcť s výberom, alebo chcete poradiť s niečím iným?
BEZPLATNÁ ZÁKAZNÍCKA LINKA
0800 105 505
Hľadáte svojho najbližšieho predajcu, alebo našu značkovú predajňu?
Ukázať na mape
Kúpte rúru MORA a dostanete od nás na pečenie 6 kg múky Babičkina voľba zadarmo.
Viac o akcii