Domáci kečup z paradajok

pomlčka
pomlčka
tlačiť tisk zdieľať sociální sítě
/data/images/recepty/motives/230/58/domaci-kecup-motiv.webp

Ingrediencie

šipka

Postup

šipka

Na väčšie kocky nakrájajte paradajky, olúpanú cibuľu a jadrovníkov zbavené jablká. Kocky dajte variť na 3 hodiny, aby všetko zmäklo a dalo sa krásne prepasírovať. Len čo je všetko rozvarené, vyberte všetko korenie a celú zmes prepasírujte cez sito. Zostanú vám iba kôstky a zvyšky korenia.

Prepasírovaný kečup priveďte v hrnci do varu a nechajte variť odkryté ešte 20 minút.

Horúci kečup nalejte do čistých zaváracích pohárov, pevne zatvorte viečkom a obráťte hore nohami a nechajte do druhého dňa vychladnúť.

Poháre potom dajte na chladné a temné miesto a nechajte niekoľko dní odležať. Chuť kečupu sa bude ešte postupne meniť.

 

▷ Máte prebytkov zo záhradky viac? Využite jednoduchého zaváranie v rúre.

Podobné recepty

šipka
Pečený džem
Múčniky, dezerty, cukrovinky
Pečený džem
Slivkové čatní
Predjedlá, chuťovky
Slivkové čatní
Banner akce
Chcete pomôcť s výberom, alebo chcete poradiť s niečím iným?
BEZPLATNÁ ZÁKAZNÍCKA LINKA
0800 105 505
Hľadáte svojho najbližšieho predajcu, alebo našu značkovú predajňu?
Ukázať na mape
Kúpte rúru MORA a dostanete od nás na pečenie 6 kg múky Babičkina voľba zadarmo.
Viac o akcii