Ingrediencie

Postup

POSTUP

Zemiaky si dajte variť v šupke. Len čo sú uvarené, dajte ich na chvíľu vychladnúť a ešte teplé ich olúpte a pretlačte cez vykrajovač na hranolčeky.  

V hrnčeku si zmiešajte vínny ocot, vodu, soľ, čierne korenie a horčicu. Zmes nalejte do teplých zemiakov a zľahka premiešajte.  

Jablká zbavte jadrovníkov a nakrájajte ich na drobné kocky, ktoré pokvapkáte šťavou z citróna. Cibuľu nakrájajte na veľmi tenké prúžky, ktoré ešte rozdeľte na polovicu a spolu s citrónovými jablkami ich dajte k zemiakom.  

Premiešajte a nechajte zhruba 1 hodinu odležať. Šalát je najlepší na druhý deň, keď sa všetky chute dostanú do zemiakov a šalát je pekne odležaný.

Podobné recepty

BEZPLATNÁ ZÁKAZNÍCKA LINKA
0800 105 505
Každý pracovný deň 8.00 - 16.00 h
Hledáte svého nejbližšího prodejce nebo naši značkovou prodejnu?
Zobraziť mapu