Srdiečka z celozrnnej ražnej múky

pomlčka
pomlčka
tlačiť tisk zdieľať sociální sítě
Srdiečka z celozrnnej ražnej múky

Ingrediencie

šipka

Postup

šipka

POSTUP (2 plechy):

Pár hodín vopred si vyberte maslo, aby sa ohrialo na izbovú teplotu. Potom všetky ingrediencie spracujte dohromady a vytvorte si cesto, ktoré vložte aspoň na hodinu do chladničky. Potom cesto rozdeľte na 4 dieliky a jednotlivé dieliky vyvaľkajte do placky min. 3 mm. Cesto sa dá lepšie vyvaľkať, keď je trochu tuhšie. Z cesta vykrojte pečivo vo tvaru srdieček a naukladajte na plech vyložený papierom na pečenie. Vložte do rúry na a pečte na 150 °C stupňoch 12 – 15 minút.

Hotové srdiečka nechajte úplne vychladnúť a následne zlepujte marmeládou. Srdiečka sú vláčne hneď po upečení.

Ďalšie recepty z ražnej múky:

Podobné recepty

šipka
Medvedie labky
Múčniky, dezerty, cukrovinky
Medvedie labky
Vanilkové rožky
Múčniky, dezerty, cukrovinky
Vanilkové rožky
Chcete pomôcť s výberom, alebo chcete poradiť s niečím iným?
BEZPLATNÁ ZÁKAZNÍCKA LINKA
0800 105 505
Hľadáte svojho najbližšieho predajcu, alebo našu značkovú predajňu?
Ukázať na mape
Kúpte rúru MORA a dostanete od nás na pečenie 6 kg múky Babičkina voľba zadarmo.
Viac o akcii