Medvedie labky

Hodnotenie receptu
(0 hlasov)

Ingrediencie

  • 100 g vlašských orechov
  • 60 g pohánkovej múky
  • 40 g kokosovej múky
  • 1 lyžice kakaa
  • ¼ lyžičky mletého badiánu
  • ½ lyžičky škorice
  • ½ lyžičky perníkového korenia
  • 2 lyžičky datľového sirupu
  • 6 lyžíc vody

V mise zmiešajte všetky suroviny. Dobre to ide rukou, keď sa všetky suroviny dobre premiešajú a spoja. Keby cesto nedržalo pri sebe, pridajte ešte trochu vody. Hotové cesto nie je potrebné odležať a rovno s ním môžete plniť formičky na medvedie labky.  

Naplnené formičky dajte na plech a pečte vo vopred vyhriatej rúre na 180 °C 10 minút.  

Po upečení nechajte medvedie labky vo formičkách aspoň trochu vychladnúť, potom sa dajú krásne vyklopiť.

Vychladené ich jemne posypte práškovým cukrom.

Ďalšie bezlepkové recepty