Medvedie labky

Hodnotenie receptu
(0 hlasov)

Ingrediencie

  • 100 g vlašských orechov
  • 60 g pohánkovej múky
  • 40 g kokosovej múky
  • 1 lyžice kakaa
  • ¼ lyžičky mletého badiánu
  • ½ lyžičky škorice
  • ½ lyžičky perníkového korenia
  • 2 lyžičky datľového sirupu
  • 6 lyžíc vody

V mise zmiešajte všetky suroviny. Dobre to ide rukou, keď sa všetky suroviny dobre premiešajú a spoja. Keby cesto nedržalo pri sebe, pridajte ešte trochu vody. Hotové cesto nie je potrebné odležať a rovno s ním môžete plniť formičky na medvedie labky.  

Naplnené formičky dajte na plech a pečte vo vopred vyhriatej rúre na 180 °C 10 minút.  

Po upečení nechajte medvedie labky vo formičkách aspoň trochu vychladnúť, potom sa dajú krásne vyklopiť.

Vychladené ich jemne posypte práškovým cukrom.

Ďalšie bezlepkové recepty

Bezplatná zákaznícka linka
0800 105 505
Každý pracovný deň 8.00 - 16.00 h
Hľadáte svojho najbližšieho predajcu alebo našu značkovú predajňu?

Zobraziť mapu