Medvedie labky

pomlčka
pomlčka
tlačiť tisk zdieľať sociální sítě
/data/images/recepty/motives/541/09/pracny-recept-mora1.webp

Ingrediencie

šipka

Postup

šipka

V mise zmiešajte všetky suroviny. Dobre to ide rukou, keď sa všetky suroviny dobre premiešajú a spoja. Keby cesto nedržalo pri sebe, pridajte ešte trochu vody. Hotové cesto nie je potrebné odležať a rovno s ním môžete plniť formičky na medvedie labky.  

Naplnené formičky dajte na plech a pečte vo vopred vyhriatej rúre na 180 °C 10 minút.  

Po upečení nechajte medvedie labky vo formičkách aspoň trochu vychladnúť, potom sa dajú krásne vyklopiť.

Vychladené ich jemne posypte práškovým cukrom.

Podobné recepty

šipka
Chcete pomôcť s výberom, alebo chcete poradiť s niečím iným?
BEZPLATNÁ ZÁKAZNÍCKA LINKA
0800 105 505
Hľadáte svojho najbližšieho predajcu, alebo našu značkovú predajňu?
Ukázať na mape
Kúpte rúru MORA a dostanete od nás na pečenie 6 kg múky Babičkina voľba zadarmo.
Viac o akcii