Plnené šampiňóny portobello na grile

Plnené šampiňóny na grile sú dokonalou voľbou, keď chcete na gril hodiť niečo ľahké, ale chuťovo výrazné. Kombinácia čedaru, nivy, camembertu a čerstvej rukoly sa skvele dopĺňa s mäsitou chuťou veľkých šampiňónov portobello. Tento recept je hotový behom pár minút a nadchne aj tých, ktorí mäso bežne nevynechávajú.

MORA
3 hlasů
Tlačiť Tisknout
Grilované šampiňóny plnené syrom a rukolou – recept
Množství
Množstvo:
3 ks
Příprava
Príprava:
15 minút
Vaření
Varenie:
10 minút
Náročnost
Náročnosť:
veľmi jednoduché

Ingrediencie

Postup

Šampiňónom odrežte nožičky a nakrájajte ich na malé kocky. Camembert a nivu nakrájajte na malé kocky. Čedar nastrúhajte najemno.

Všetky suroviny – nožičky šampiňónov, camembert, nivu a nastrúhaný čedar – vložte do misy a dobre premiešajte.

Zmes osoľte, okoreňte, pridajte sušenú bazalku a nadrobno nasekanú rukolu. Všetko dôkladne premiešajte.

Šampiňóny plnené tromi syrmi – camembert, niva, čedar

Klobúčiky šampiňónov naplňte pripravenou syrovou zmesou. Povrch šampiňónov zľahka potrite olivovým olejom.

Plnené šampiňóny portobello na grile - postup

Pripravené šampiňóny položte na rozohriaty gril a grilujte približne 10 minút, kým nebudú tmavé a zlatisté.

Hotové šampiňóny podávajte ako prílohu k mäsu alebo ako samostatný predkrm.

Plnené šampiňóny portobello na grile - recept

Podobné recepty

BEZPLATNÁ ZÁKAZNÍCKA LINKA
0800 105 505
Každý pracovný deň 8.00 - 16.00 h
Hledáte svého nejbližšího prodejce nebo naši značkovou prodejnu?
Zobraziť mapu