Grilovaná krkovička

Hodnotenie receptu
(0 hlasov)

Ingrediencie

  • 4 plátky bravčovej krkovičky
  • olivový olej
  • soľ
  • čierne korenie
  • cherry paradajky
  • cuketa

POSTUP:

Krkovičku si potrite trochou olivového oleja, osoľte a okoreňte ju z oboch strán.  

Zeleninu si umyte a cuketu nakrájajte na kolieska zhruba 2 cm hrubé. Všetko pokvapkajte trochou olivového oleja a osoľte.  

Rozpáľte si gril a vložte naň mäso so zeleninou. Mäso opekajte z každej strany zhruba 3 minútky. Záleží však na teplote rozpáleného grilu.  

Len čo je mäso hotové, zoberte ho z grilu na tanieri a zakryte alobalom. Nechajte chvíľu odpočívať, kým sa dorobí zelenina.   Podávajte s opečenou zeleninou, obľúbeným dresingom a pečivom.