Grilovaná krkovička

pomlčka
pomlčka
tlačiť tisk zdieľať sociální sítě
/data/images/recepty/motives/493/e1/grilovana-krkovicka_1_small_cut.webp

Ingrediencie

šipka

Postup

šipka

Krkovičku si potrite trochou olivového oleja, osoľte a okoreňte ju z oboch strán.  

Zeleninu si umyte a cuketu nakrájajte na kolieska zhruba 2 cm hrubé. Všetko pokvapkajte trochou olivového oleja a osoľte.  

Rozpáľte si gril a vložte naň mäso so zeleninou. Mäso opekajte z každej strany zhruba 3 minútky. Záleží však na teplote rozpáleného grilu.  

Len čo je mäso hotové, zoberte ho z grilu na tanieri a zakryte alobalom. Nechajte chvíľu odpočívať, kým sa dorobí zelenina.   Podávajte s opečenou zeleninou, obľúbeným dresingom a pečivom.

šipka
Chcete pomôcť s výberom, alebo chcete poradiť s niečím iným?
BEZPLATNÁ ZÁKAZNÍCKA LINKA
0800 105 505
Hľadáte svojho najbližšieho predajcu, alebo našu značkovú predajňu?
Ukázať na mape
Kúpte rúru MORA a dostanete od nás na pečenie 6 kg múky Babičkina voľba zadarmo.
Viac o akcii