Příprava
Príprava:
30 minút
Vaření
Varenie:
1 hodina

Ingrediencie

Postup

Cibuľu nakrájajte najemno a mrkvu nastrúhajte na hrubom strúhadle. Mleté mäso dajte do misy, pridajte cibuľu, mrkvu a hrášok. Potom pridajte vajce, strúhanku, petržlenovú vňať, soľ a čierne korenie. Zmes dôkladne prepracujte a potom ju po častiach natlačte do olejom vymazanej chlebíčkovej formy. Pečte ju asi hodinku v rúre predhriatej na 180 stupňov Celzia.  

Tip: V chlebíčkovej forme sa sekaná ľahko pečie, drží tvar a nepopraská. Ak chcete, aby bola sekaná ešte šťavnatejšia, poukladajte na ňu plátky anglickej slaniny.

BEZPLATNÁ ZÁKAZNÍCKA LINKA
0800 105 505
Každý pracovný deň 8.00 - 16.00 h
Hledáte svého nejbližšího prodejce nebo naši značkovou prodejnu?
Zobraziť mapu