Mrkvovo-cícerová polievka s chlebovými krutónmi

Veronika Rebičová
pomlčka
pomlčka
tlačiť tisk zdieľať sociální sítě
/data/images/recepty/motives/365/81/22857_mora_soutez_rodinny_recept_02_627x333px3.webp

Ingrediencie

šipka

Postup

šipka

Hrnček cíceru si namočíme deň vopred. Vodu, v ktorej sme namáčali cícer zlejeme. Do hrnca nasypeme cícer, dáme soľ, rascu a zalejeme vodou. Varíme hodinu. V druhom hrnci popražíme cibuľku, mrkvu, pridáme pol lyžičky kurkumy. Pridáme cicer a zalejeme vodou. Varíme kým zmäkne mrkva. Premixujeme, dochutíme soľou, koreniami. Preveríme, môžeme zjemniť lyžicou sladkej smotany. Tri krajce chleba potrieme silnou vrstvou masla a dáme zapiect na 200°C asi 10 minút. Po vychladnutí nakrájame na kocky.

Chcete pomôcť s výberom, alebo chcete poradiť s niečím iným?
BEZPLATNÁ ZÁKAZNÍCKA LINKA
0800 105 505
Hľadáte svojho najbližšieho predajcu, alebo našu značkovú predajňu?
Ukázať na mape
Kúpte rúru MORA a dostanete od nás na pečenie 6 kg múky Babičkina voľba zadarmo.
Viac o akcii