Jahodový cheesecake

pomlčka
pomlčka
tlačiť tisk zdieľať sociální sítě
/data/images/recepty/motives/209/3b/cheesecake-jahodovy-recept-mora.webp

Ingrediencie

šipka

Postup

šipka

Predhrejte si rúru na 180 °C.

V miske zmiešajte ovsené vločky, rozomleté vlašské orechy, med a vodu. Vypracujte si cesto a vložte do tortovej formy vyloženej papierom na pečenie. Cesto na korpus vo forme rovnomerne rozprestrite. Takto korpus dajte do rúry piecť 15 minút.

Medzitým si pripravte náplň. V miske zmiešajte tvaroh, kyslú smotanu, vajcia a datľový sirup. Zmes nalejte na korpus a vráťte do rúry. Pečte približne 50 minút na 180 °C. Počas pečenia cheesecake vyskočí, ale po vytiahnutí z rúry zas spadne.

Cheesecake nechajte úplne vychladnúť, až potom ho dozdobte jahodami.

Podobné recepty

šipka
Jahodový sorbet s mätovým cukrom
Múčniky, dezerty, cukrovinky
Jahodový sorbet s mätovým cukrom
Rebarborový koláč s jahodami
Múčniky, dezerty, cukrovinky
Rebarborový koláč s jahodami
Chcete pomôcť s výberom, alebo chcete poradiť s niečím iným?
BEZPLATNÁ ZÁKAZNÍCKA LINKA
0800 105 505
Hľadáte svojho najbližšieho predajcu, alebo našu značkovú predajňu?
Ukázať na mape
Kúpte rúru MORA a dostanete od nás na pečenie 6 kg múky Babičkina voľba zadarmo.
Viac o akcii