Jahodový sorbet s mätovým cukrom

pomlčka
pomlčka
tlačiť tisk zdieľať sociální sítě
/data/images/recepty/motives/207/a3/jahodovy-sorbet-recept-mora.webp

Ingrediencie

šipka

Postup

šipka

Jahody vyberte z mrazničky a nechajte ich chvíľku odstáť – tak na 10 minút. Keď uvidíte, že sa začínajú rozpúšťať a nebudú také tvrdé, dajte ich do mixéra a rozmixujte dohladka. Vznikne vám krásne mrazený sorbet s úžasnou konzistenciou. Sorbet vyberte z mixéra a dajte v miske na chvíľku do chladničky.

Medzitým si lístočky mäty rozdrvte v mažiari na kašu a pridajte cukor. Ten sa krásne zafarbí a ochutí mätou.

Sorbet vyberte z chladničky, naservírujte jednotlivé porcie do mištičiek a posypte mätovým cukrom. Na ozdobu môžete pridať aj lístočky mäty.

 

Podobné recepty

šipka
Pečený džem
Múčniky, dezerty, cukrovinky
Pečený džem
Zmrzlina z karamelizovaných broskýň
Múčniky, dezerty, cukrovinky
Zmrzlina z karamelizovaných broskýň
Banner akce
Chcete pomôcť s výberom, alebo chcete poradiť s niečím iným?
BEZPLATNÁ ZÁKAZNÍCKA LINKA
0800 105 505
Hľadáte svojho najbližšieho predajcu, alebo našu značkovú predajňu?
Ukázať na mape
Kúpte rúru MORA a dostanete od nás na pečenie 6 kg múky Babičkina voľba zadarmo.
Viac o akcii