Jahodová marmeláda s bazou

pomlčka
pomlčka
tlačiť tisk zdieľať sociální sítě
/data/images/recepty/motives/399/be/marmelada-recept-mora.webp

Ingrediencie

šipka

Postup

šipka

Očistené jahody dajte do hrnca s hrubým dnom a roztlačte ich pučidlom na zemiaky. Priveďte jahody do varu a nasypte do nich cukor zmiešaný s pektínom. Marmeládu varte ešte päť minút. Nakoniec do marmelády vmiešajte bazové kvety a ešte horúcu ju prelejte do sterilizovaných pohárov. Poriadne utiahnite viečko a otočte poháre vekom dolu. Takto nechajte vychladnúť. Viečka sa vďaka horúcej marmeláde zatiahnu. Nie je potrebné ju ďalej zavárať.

Podobné recepty

šipka
Strúhaný tvarohový koláč
Múčniky, dezerty, cukrovinky
Strúhaný tvarohový koláč
Banner akce
Chcete pomôcť s výberom, alebo chcete poradiť s niečím iným?
BEZPLATNÁ ZÁKAZNÍCKA LINKA
0800 105 505
Hľadáte svojho najbližšieho predajcu, alebo našu značkovú predajňu?
Ukázať na mape
Kúpte rúru MORA a dostanete od nás na pečenie 6 kg múky Babičkina voľba zadarmo.
Viac o akcii