Jahodová bublanina

pomlčka
pomlčka
tlačiť tisk zdieľať sociální sítě
/data/images/recepty/motives/393/1d/jahodova-bublanina-mora-recept.webp

Ingrediencie

šipka

Postup

šipka

Bielky s cukrom za pomocí šľahača vyšľahajte na pevný sneh. Potom čo najpomalšie do hustého snehu zašľahávajte postupne žĺtky. Len čo máte zmes vyšľahanú, preosejte hladkú múku s kypriacim práškom. Sypkú zmes pridávajte postupne do tej vyšľahanej a jemne vareškou múku zapracujte. Vznikne vám krásne nadýchané cesto.

Len čo je cesto hotové, vylejte ho do formy vyloženej papierom na pečenie s rozmerom 30 × 20 cm. Na cesto nasypte na kocky nakrájané jahody a posypte plátkami mandlí.

Dajte piecť do vopred vyhriatej rúry na 180 °C na 40 minút.
Po upečení bublaninu vyberte s papierom na pečenie zo zapekacej formy a dajte vychladnúť.
Pri servírovaní posypte práškovým cukrom.

Podobné recepty

šipka
Banánový koláč
Múčniky, dezerty, cukrovinky
Banánový koláč
Mandarínková roláda
Múčniky, dezerty, cukrovinky
Mandarínková roláda
Banner akce
Chcete pomôcť s výberom, alebo chcete poradiť s niečím iným?
BEZPLATNÁ ZÁKAZNÍCKA LINKA
0800 105 505
Hľadáte svojho najbližšieho predajcu, alebo našu značkovú predajňu?
Ukázať na mape
Kúpte rúru MORA a dostanete od nás na pečenie 6 kg múky Babičkina voľba zadarmo.
Viac o akcii