Hrnčekový koláč s hruškami a mrvenicou

pomlčka
pomlčka
tlačiť tisk zdieľať sociální sítě
/data/images/recepty/motives/415/04/hrnkova-buchta-recept-mora.webp

Ingrediencie

šipka

Postup

šipka

Najprv si pripravte mrvenicu. V mise zmiešajte maslo izbovej teploty s múkou a cukrom. Všetko dôkladne premiešajte a vytvorte krásnu mrvenicu.

V robote zmiešajte všetky suroviny na cesto. Vznikne vám hladké cesto, ktoré sa dá pekne liať. Nalejte ho na plech vyložený papierom na pečenie a rozprestrite na tenkú vrstvu. Na kocky nakrájanú hrušku nasypte na cesto a potom posypte mrvenicou. Všetko ešte zaprášte trochou škorice.

Dajte piecť do vopred rúry vyhriatej na 180 °C a pečte 40 minút.

šipka
Chcete pomôcť s výberom, alebo chcete poradiť s niečím iným?
BEZPLATNÁ ZÁKAZNÍCKA LINKA
0800 105 505
Hľadáte svojho najbližšieho predajcu, alebo našu značkovú predajňu?
Ukázať na mape
Kúpte rúru MORA a dostanete od nás na pečenie 6 kg múky Babičkina voľba zadarmo.
Viac o akcii