Kakaový chlebíček s hruškami

pomlčka
pomlčka
tlačiť tisk zdieľať sociální sítě
/data/images/recepty/motives/305/f4/kakaovy-chlebicek-recept-mora.webp

Ingrediencie

šipka

Postup

šipka

Vo veľkej mise si najprv zmiešajte špaldovú múku s kakaom a kypriacim práškom. Potom pridajte cukor, škoricu, badián a znovu premiešajte. Nakoniec pridajte olej, vodu a všetko dôkladne premiešajte na liate cesto. Pripravte si hrušky, ktoré umyte, olúpte a trochu im zrežte spodok, aby stáli.

Formu s rozmermi 28 × 10 × 6 cm (d × š × v) vyložte papierom na pečenie a nalejte do nej všetko cesto. Potom do cesta vložte hrušky a formu dajte do vopred vyhriatej rúry na 170 °C a pečte 30 minút. Či je chlebíček hotový, overte ešte špajľou.

Len čo je chlebíček upečený, nechajte ho úplne vychladnúť a pri servírovaní ho môžete posypať práškovým cukrom.

Podobné recepty

šipka
Hruškový koláč
Múčniky, dezerty, cukrovinky
Hruškový koláč
Hruškový lekvár pečený v rúre
Múčniky, dezerty, cukrovinky
Hruškový lekvár pečený v rúre

Dnes vám povieme, ako jednoducho a šikovne uchovať veľkú úrodu hrušiek. Ideálne je podľa nás ich zakonzervovanie. Skúste si s nami dnes pripraviť ten najchutnejší hruškový lekvár. Využiť ho môžete na obľúbené frgále, ako náplň do palaciniek alebo ho jednoducho podávajte na raňajky s čerstvým pečivom.

0,5 kg lekváru
pomlčka
jednoduché
Banner akce
Chcete pomôcť s výberom, alebo chcete poradiť s niečím iným?
BEZPLATNÁ ZÁKAZNÍCKA LINKA
0800 105 505
Hľadáte svojho najbližšieho predajcu, alebo našu značkovú predajňu?
Ukázať na mape
Kúpte rúru MORA a dostanete od nás na pečenie 6 kg múky Babičkina voľba zadarmo.
Viac o akcii