Ingrediencie

Postup

Vo veľkej mise si najprv zmiešajte špaldovú múku s kakaom a kypriacim práškom. Potom pridajte cukor, škoricu, badián a znovu premiešajte. Nakoniec pridajte olej, vodu a všetko dôkladne premiešajte na liate cesto. Pripravte si hrušky, ktoré umyte, olúpte a trochu im zrežte spodok, aby stáli.

Formu s rozmermi 28 × 10 × 6 cm (d × š × v) vyložte papierom na pečenie a nalejte do nej všetko cesto. Potom do cesta vložte hrušky a formu dajte do vopred vyhriatej rúry na 170 °C a pečte 30 minút. Či je chlebíček hotový, overte ešte špajľou.

Len čo je chlebíček upečený, nechajte ho úplne vychladnúť a pri servírovaní ho môžete posypať práškovým cukrom.

Podobné recepty

BEZPLATNÁ ZÁKAZNÍCKA LINKA
0800 105 505
Každý pracovný deň 8.00 - 16.00 h
Hledáte svého nejbližšího prodejce nebo naši značkovou prodejnu?
Zobraziť mapu