Ingrediencie
Postup
Vo veľkom hrnci si rozpáľte olivový olej a zľahka na ňom orestujte na kocky nakrájanú slaninu. Potom pridajte na väčšie kocky nakrájanú mrkvu, petržlen a zeler a všetko restujte asi 10 minút. K restovanej zelenine pridajte cibuľu a nechajte so zeleninou zľahka speniť.
K zeleninovému základu potom pridajte na menšie kocky nakrájané hovädzie mäso a nechajte ho sprudka zatiahnuť. Nakoniec pridajte na plátky nakrájaný cesnak a na väčšie kúsky nakrájanú cviklu. Zalejte vývarom, dochuťte soľou, novým korením, bobkovým listom a priklopené pomaly varte, kým nebude mäso mäkké. Môže to trvať asi 2 hodiny. Do hotovej polievky nakoniec pridajte pokrájanú a prepláchnutú kyslú kapustu.
Podávajte s kyslou smotanou, balkánskym syrom a čerstvým chlebom.
Podobné recepty
                                Chcete pomoci s výběrem, nebo potřebujete poradit s něčím jiným?
                            
                            
                                    bezplatná zákaznická linka
                                
                                
                            
                                Hledáte svého nejbližšího prodejce nebo naši značkovou prodejnu?
                            
                            
                        
                                Dáme vám 200 dní na vyzkoušení spotřebičů s možností vrácení.
                            
                            
                         Facebook
  Facebook
                                                 Twitter
 Twitter
                                                 
                         
                                     
                                     
                                 
     
                 
                 
                 
                 
                 
                 
                 
                 
                 
                 
                 
                 
                 
                