Bábovka bez lepku

pomlčka
pomlčka
tlačiť tisk zdieľať sociální sítě
/data/images/recepty/motives/372/9d/bezlepkova-babovka-mora-recept.webp

Ingrediencie

šipka

Postup

šipka

V prvej mise vyšľaháme bielky s vanilkovým cukrom, v druhej mise vyšľaháme žĺtky s práškovým cukrom a rozpusteným maslom. V tretej mise zmiešame múky a kypriaci prášok. Keď je všetko vyšľahané, tak do bielkov opatrne striedavo pridávame jednu aj druhú zmes, ktorú opatrne zmiešame. Cesto si rozdelíme na tri diely. Do jedného pomaly primiešame kakao. Do druhého dielu rozmixované orechy. Cesto striedavo lejeme na seba do vymastenej a múkou vysypanej bábovkovej formy, pečieme v rúre pri 180 °C.
Formu je dobré vymazať maslom, bábovka bude lepšie voňať.

logo Bezlepkove.com

Podobné recepty

šipka
Chcete pomôcť s výberom, alebo chcete poradiť s niečím iným?
BEZPLATNÁ ZÁKAZNÍCKA LINKA
0800 105 505
Hľadáte svojho najbližšieho predajcu, alebo našu značkovú predajňu?
Ukázať na mape
Kúpte rúru MORA a dostanete od nás na pečenie 6 kg múky Babičkina voľba zadarmo.
Viac o akcii