Příprava
Príprava:
30 minút
Vaření
Varenie:
2 hodiny

Ingrediencie

Postup

Mäso opláchnite a osušte. Potom ho nakrájajte na kocky. Môžete použiť aj iné časti bravčového mäsa, napríklad kombináciu bôčika a stehna. Krkovička je ideálna, obsahuje chudé a aj tučnejšie časti, ktoré sú pre výpečky dôležité.  

Cibuľu očistite nakrájajte na kolieska. Strúčiky cesnaku tiež očistite a nakrájajte na plátky. Mäso dajte do pekáča, pridajte cibuľu, cesnak, rascu, papriku a potom ešte soľ a korenie. Všetko dobre premiešajte a prilejte pivo. Pekáč prikryte pokrievkou alebo alobalom. Vložte do rúry predhriatej na 160 °C. Pečte hodinku a pol. Potom pokrievku odklopte a pečte ďalších 40 minút pri teplote 180 °C.  

Hotové výpečky podávajte so zemiakovou knedľou a kapustou. Namiesto knedlí môžu ako príloha poslúžiť aj zemiakové halušky a kto nemá rád kapustu, môže si dať špenát.

BEZPLATNÁ ZÁKAZNÍCKA LINKA
0800 105 505
Každý pracovný deň 8.00 - 16.00 h
Hledáte svého nejbližšího prodejce nebo naši značkovou prodejnu?
Zobraziť mapu