Tuniaková nátierka

Hodnotenie receptu
(0 hlasov)

Ingrediencie

  • 340 g tuniaka v oleji
  • 200 g topeného syra
  • 2 šalotky
  • 1 lyžica dijonskej horčice
  • 2 vajcia natvrdo
  • 1 lyžica majonézy
  • soľ
  • čierne korenie
  • čerstvý chlieb

POSTUP:

Najprv začnite tým, že si dáte vajcia do menšej rajnice so studenou vodou. Vodu privediete do varu, znížite plameň a necháte prebublávať 8 minút. Len čo sú vajcia uvarené, schlaďte ich studenou vodou a potom ich olúpte a nakrájajte najemno.  

Do misy si dajte tuniaka aj s olejom, topený syr, nadrobno nakrájanú šalotku, dijonskú horčicu, majonézu, soľ, čierne korenie a nakrájané vajcia.  

Pomocou vidličky všetko dôkladne zmiešajte a podľa potreby môžete dochutiť viac majonézou alebo horčicou.  

Podávajte na čerstvom chlebe.

Bezplatná zákaznícka linka
0800 105 505
Každý pracovný deň 8.00 - 16.00 h
Hľadáte svojho najbližšieho predajcu alebo našu značkovú predajňu?

Zobraziť mapu