Ingrediencie

Postup

Najprv začnite tým, že dáte vajcia do menšej rajnice so studenou vodou. Vodu s vajcami priveďte do varu, na sporáku potom stlmte plameň a nechajte vodu prebublávať asi 8 minút. Akonáhle sú vajcia uvarené, schlaďte ich studenou vodou. Vajíčka ošúpte a nakrájajte najemno.

Do misy dajte tuniaka aj s olejom (zdravším variantom môže byť tuniak vo vlastnej šťave), tavený syr, nadrobno nakrájanú šalotku, dijonskú horčicu, majonézu, soľ, korenie a nakrájané vajcia.

Za pomocou vidličky všetko zmiešajte a podľa chuti môžete pridať viac majonézy alebo horčice. Nezabudnite nátierku znova dôkladne zamiešať.

Tuniakovú nátierku podávajte na čerstvom chlebe.

Podobné recepty

BEZPLATNÁ ZÁKAZNÍCKA LINKA
0800 105 505
Každý pracovný deň 8.00 - 16.00 h
Hledáte svého nejbližšího prodejce nebo naši značkovou prodejnu?
Zobraziť mapu