Jednoduchá tuniaková nátierka

pomlčka
pomlčka
tlačiť tisk zdieľať sociální sítě
/data/images/recepty/motives/487/ec/tunakova-pomazanka-2_small.webp

Ingrediencie

šipka

Postup

šipka

Najprv začnite tým, že dáte vajcia do menšej rajnice so studenou vodou. Vodu s vajcami priveďte do varu, na sporáku potom stlmte plameň a nechajte vodu prebublávať asi 8 minút. Akonáhle sú vajcia uvarené, schlaďte ich studenou vodou. Vajíčka ošúpte a nakrájajte najemno.

Do misy dajte tuniaka aj s olejom (zdravším variantom môže byť tuniak vo vlastnej šťave), tavený syr, nadrobno nakrájanú šalotku, dijonskú horčicu, majonézu, soľ, korenie a nakrájané vajcia.

Za pomocou vidličky všetko zmiešajte a podľa chuti môžete pridať viac majonézy alebo horčice. Nezabudnite nátierku znova dôkladne zamiešať.

Tuniakovú nátierku podávajte na čerstvom chlebe.

Podobné recepty

šipka
Cesnaková nátierka
Predjedlá, chuťovky
Cesnaková nátierka
Avokádová nátierka
Šaláty, zelenina
Avokádová nátierka
Chcete pomôcť s výberom, alebo chcete poradiť s niečím iným?
BEZPLATNÁ ZÁKAZNÍCKA LINKA
0800 105 505
Hľadáte svojho najbližšieho predajcu, alebo našu značkovú predajňu?
Ukázať na mape
Kúpte rúru MORA a dostanete od nás na pečenie 6 kg múky Babičkina voľba zadarmo.
Viac o akcii