Cesnaková nátierka

Hodnotenie receptu
(0 hlasov)

Ingrediencie

  • 400 g lučiny
  • 3 veľké lyžice bieleho jogurtu
  • 50 g syra na strúhanie
  • ½ lyžičky soli
  • štipka korenia
  • 7 strúčikov cesnaku
  • byľka nasekaného tymianu
  • bageta
  • hrozno

POSTUP

Do misy si dajte lučinu, biely jogurt, najemno nastrúhaný syr, soľ, čierne korenie a prelisovaný cesnak s nasekaným tymianom. Všetko dôkladne premiešajte a v prípade, že bude nátierka viac cesnaková, pridajte viac bieleho jogurtu.

Pri servírovaní podávajte na čerstvú bagetu a nakrájaným bielym hroznom.

Bezplatná zákaznícka linka
0800 105 505
Každý pracovný deň 8.00 - 16.00 h
Hľadáte svojho najbližšieho predajcu alebo našu značkovú predajňu?

Zobraziť mapu