Trená bábovka zo špaldovej múky

Dominika B.
pomlčka
pomlčka
tlačiť tisk zdieľať sociální sítě
Trená bábovka zo špaldovej múky

Ingrediencie

šipka

Postup

šipka

Maslo s cukrom a vanilkovým cukrom utrieme do peny. Postupne zašľaháme žĺtky. Pridáme kôru z citróna a podľa chuti aj šťavu. Keď je pena hustá, prilievame vlažné mlieko a prisypávame múku zmiešanú s PDP. Do zmesi opatrne vmiešame tuhý sneh z bielkov (vyšľahané so štipkou soli). Cesto vlejeme do maslom vymastenej a krupicou vysypanej bábovkovej formy a pečieme na 170 °C cca 1 hodinu. Vychladnutú bábovku vyklopíme a polejeme polevou z bielkov, citrónovej šťavy a cukru.

Dobrú chuť! 

Podobné recepty

šipka
Chcete pomôcť s výberom, alebo chcete poradiť s niečím iným?
BEZPLATNÁ ZÁKAZNÍCKA LINKA
0800 105 505
Hľadáte svojho najbližšieho predajcu, alebo našu značkovú predajňu?
Ukázať na mape
Kúpte rúru MORA a dostanete od nás na pečenie 6 kg múky Babičkina voľba zadarmo.
Viac o akcii