Jesenný šalát s tekvicou

pomlčka
pomlčka
tlačiť tisk zdieľať sociální sítě
/data/images/recepty/motives/437/3e/salat-s-pecenou-dyni-mora-recept3.webp

Ingrediencie

šipka

Postup

šipka

POSTUP

Maslovú tekvicu ošúpte, dôkladne umyte, rozkrojte a vydlabte semienka. Nakrájajte ju na väčšie kocky, ktoré v mise zmiešajte so soľou, olivovým olejom a provensálskym korením. Takto pripravenú tekvicu dajte na plech s papierom na pečenie a pečte vo vopred predhriatej rúre na 200 °C, kým nezmäkne.  

Medzitým si na panvici opečte syr halloumi. Na panvici opečte nasucho z každej strany syr halloumi nakrájaný na prúžky hrubé asi pol centimetra.  

Na tanier si dajte mix zeleného šalátu, posypte ho nasekanými vlašskými orechmi a pridajte niekoľko kúskov teplej pečenej tekvice a syra halloumi. Pokvapkajte medom a balzamikovým octom.

Chcete pomôcť s výberom, alebo chcete poradiť s niečím iným?
BEZPLATNÁ ZÁKAZNÍCKA LINKA
0800 105 505
Hľadáte svojho najbližšieho predajcu, alebo našu značkovú predajňu?
Ukázať na mape
Kúpte rúru MORA a dostanete od nás na pečenie 6 kg múky Babičkina voľba zadarmo.
Viac o akcii