Pohánkové rizoto s hubami

pomlčka
pomlčka
tlačiť tisk zdieľať sociální sítě
/data/images/recepty/motives/296/0f/pohankove-rizoto-recept-mora.webp

Ingrediencie

šipka

Postup

šipka

V osolenej vode uvarte pohánku, kým nebude úplne mäkká.

Medzitým si na panvici rozohrejte olivový olej a orestujte na ňom nadrobno nakrájanú cibuľu. Len čo je cibuľa hotová, pridajte nadrobno pokrájaný cesnak a ešte chvíľku restujte. Potom pridajte na kocky nakrájanú všetku papriku a hrášok. Chvíľu restujte, priklopte pokrievkou a nechajte dusiť 15 minút.

Na druhej panvici si rozpusťte maslo a pridajte na kúsky nakrájané šampiňóny. Orestujte ich, kým nebudú dozlatista. Potom ich pridajte do zeleninovej zmesi a všetko premiešajte.

Huby so zeleninou zmiešajte s uvarenou pohánkou, pridajte korenie a dôkladne premiešajte. Na tanieri rizoto ozdobte syrom cottage, cherry paradajkami a jarnou cibuľkou.

Chcete pomôcť s výberom, alebo chcete poradiť s niečím iným?
BEZPLATNÁ ZÁKAZNÍCKA LINKA
0800 105 505
Hľadáte svojho najbližšieho predajcu, alebo našu značkovú predajňu?
Ukázať na mape
Kúpte rúru MORA a dostanete od nás na pečenie 6 kg múky Babičkina voľba zadarmo.
Viac o akcii