Příprava
Príprava:
30 minút
Vaření
Varenie:
40 minút

Ingrediencie

Postup

Ak neholdujete bravčovému mäsu, rovnakým spôsobom môžete pripraviť aj kuracie prsné alebo stehenné rezne. Tie stehenné budú šťavnatejšie. Huby môžete použiť tak lesné, ako aj čerstvé šampiňóny.

Huby a cesnak nakrájajte na plátky, papriku na prúžky a cibuľu nadrobno. Mäso naklepte, osoľte a okoreňte. Vo veľkej panvici nechajte rozpustiť trochu oleja a opečte na ňom mäso z oboch strán dozlatista. Potom ho vyberte a nechajte bokom. Do panvice pridajte ešte trochu oleja, potom cibuľu, huby a opečte. Po chvíli pridajte papriku, tiež opečte a potom dajte do panvice cesnak. Premiešajte, nechajte ho rozvoňať a pridajte lúpané paradajky. Do zmesi dajte lístky tymianu, osoľte, okoreňte a nechajte pod pokrievkou 15 minút prebublávať. Potom vráťte do panvice mäso a nechajte ďalších 10 minút pod pokrievkou na miernom ohni. Hotový pokrm podávajte s kuskusom, ryžou alebo zemiakovou kašou.  

BEZPLATNÁ ZÁKAZNÍCKA LINKA
0800 105 505
Každý pracovný deň 8.00 - 16.00 h
Hledáte svého nejbližšího prodejce nebo naši značkovou prodejnu?
Zobraziť mapu