Bravčové fašírky na grile

Hľadáte jednoduchý a chutný recept na fašírky na grile? Tieto mäsové fašírky z mletého bravčového mäsa zvládnete pripraviť raz-dva – stačí zmiešať pár základných surovín a hodiť ich na rozohriaty gril. Výsledkom sú krásne prepečené, voňavé a šťavnaté fašírky, ktoré si zamiluje celá rodina.

4 hlasů
Tlačiť Tisknout
fašírky na grile z bravčového mäsa - recept
Množství
Množstvo:
8 karbonátok (s priemerom 7 – 8 cm)
Příprava
Príprava:
10 minút
Vaření
Varenie:
10 minút
Náročnost
Náročnosť:
veľmi jednoduché

Ingrediencie

Postup

Úplne jednoducho v mise zmiešajte s mletým mäsom všetky ostatné suroviny. Zmes musíte hniesť rukami niekoľko minút. 

Karbonátky na grile - príprava zmesi

Zo vzniknutej zmesi si vytvarujte karbonátky a tie grilujte na rozohriatom grile z oboch strán do zlatistého prepečenia (dohromady cca 10 minút). 

Karbonátky na grile - pred pečením

Po upečení ihneď podávajte. Dobrú chuť.

Karbonátky na grile - recept
TIPY A RADY: karbonátky z grilu môžete podávať s americkými zemiakmi alebo s opečeným chlebom.

Podobné recepty

BEZPLATNÁ ZÁKAZNÍCKA LINKA
0800 105 505
Každý pracovný deň 8.00 - 16.00 h
Hledáte svého nejbližšího prodejce nebo naši značkovou prodejnu?
Zobraziť mapu