Bravčové fašírky na grile
Hľadáte jednoduchý a chutný recept na fašírky na grile? Tieto mäsové fašírky z mletého bravčového mäsa zvládnete pripraviť raz-dva – stačí zmiešať pár základných surovín a hodiť ich na rozohriaty gril. Výsledkom sú krásne prepečené, voňavé a šťavnaté fašírky, ktoré si zamiluje celá rodina.


Množstvo:
8 karbonátok (s priemerom 7 – 8 cm)

Príprava:
10 minút

Varenie:
10 minút

Náročnosť:
veľmi jednoduché
Ingrediencie
Postup
Úplne jednoducho v mise zmiešajte s mletým mäsom všetky ostatné suroviny. Zmes musíte hniesť rukami niekoľko minút.

Zo vzniknutej zmesi si vytvarujte karbonátky a tie grilujte na rozohriatom grile z oboch strán do zlatistého prepečenia (dohromady cca 10 minút).

Po upečení ihneď podávajte. Dobrú chuť.

TIPY A RADY: karbonátky z grilu môžete podávať s americkými zemiakmi alebo s opečeným chlebom.
Podobné recepty
Chcete pomoci s výběrem, nebo potřebujete poradit s něčím jiným?
bezplatná zákaznická linka
Hledáte svého nejbližšího prodejce nebo naši značkovou prodejnu?
Dáme vám 200 dní na vyzkoušení spotřebičů s možností vrácení.