Hubová štrúdľa

paní Elly
pomlčka
pomlčka
tlačiť tisk zdieľať sociální sítě
Hubová štrúdľa

Ingrediencie

šipka

Postup

šipka

Na oleji orestujeme dozlatista jemne nakrájanú cibuľu. Pridáme očistené, na kúsky pokrájané huby a dusíme približne 10 minút. Podľa potreby podlejeme vodou. Len čo sa všetka tekutina odparí, odstavíme hrniec z ohňa a necháme vychladnúť.
Medzitým si pripravíme lístkové cesto. Všetky 3 kúsky z balenia vyvaľkáme na tenký plát.
Ďalej si nakrájame pór na kolieska. Množstvo nechám na vás a vašej chuti. Ja som použila približne 10 cm kúsok.
Do vychladených húb vmiešame Lučinu, pór a dochutíme soľou a čiernym korením. Takto pripravenú zmes navrstvíme rovnomerne na všetky tri vyvaľkané lístkové cestá a zavinieme do štrúdlí.
Pečieme v rúre predhriatej na 200 °C asi 20 minút.

TIP: Do jednej štrúdle som pridala navyše pár plátkov šunky a nastrúhaný syr.

šipka
Chcete pomôcť s výberom, alebo chcete poradiť s niečím iným?
BEZPLATNÁ ZÁKAZNÍCKA LINKA
0800 105 505
Hľadáte svojho najbližšieho predajcu, alebo našu značkovú predajňu?
Ukázať na mape
Kúpte rúru MORA a dostanete od nás na pečenie 6 kg múky Babičkina voľba zadarmo.
Viac o akcii