Holandský rezeň so zemiakovou kašou

pomlčka
pomlčka
tlačiť tisk zdieľať sociální sítě
/data/images/recepty/motives/555/a0/holandsky-rizek-recept_mora.webp
Příprava
Príprava:
40 minút
Vaření
Varenie:
1 hodina

Ingrediencie

šipka

Postup

šipka

Zemiaky a zeler olúpte a nakrájajte na kocky. Vo vriacej osolenej vode ich varte domäkka. Medzitým dajte do misy mäso, pridajte vajce, petržlenovú vňať, nastrúhaný syr a zmes osoľte a okoreňte. Dôkladne prepracujte a vytvorte 4 placky. Postupne ich obaľte v múke, rozšľahaných vajciach a strúhanke. Na oleji ich potom usmažte dozlatista. Zemiaky zlejte, roztlačte a potom prešľahajte s maslom a teplým mliekom. Hotové rezne podávajte so zemiakovou kašou a zeleninovým šalátom podľa chuti.  

Tip: Vyskúšajte do holandských rezňov pridať sušené paradajky v oleji.

Podobné recepty

šipka Banner akce
Chcete pomôcť s výberom, alebo chcete poradiť s niečím iným?
BEZPLATNÁ ZÁKAZNÍCKA LINKA
0800 105 505
Hľadáte svojho najbližšieho predajcu, alebo našu značkovú predajňu?
Ukázať na mape
Kúpte rúru MORA a dostanete od nás na pečenie 6 kg múky Babičkina voľba zadarmo.
Viac o akcii