Ingrediencie

Postup

V hrnci si rozpáľte olivový olej a nechajte na ňom speniť nadrobno nakrájanú cibuľu. Potom pridajte paradajkový pretlak, ktorý krátko orestujte. Pretlak počas restovania stratí štipľavú chuť a zosladne. K cibuli s pretlakom pridajte mleté mäso, dôkladne premiešajte a chvíľu restujte.  

Do mäsového základu pridajte prelisovaný cesnak, rímsku rascu, čili, soľ, čierne korenie, krájané paradajky a hovädzí vývar. Všetko dôkladne premiešajte a pod pokrievkou varte 30 minút alebo kým nebude mäso hotové.  

Na záver pridajte červenú varenú fazuľu a 70 % čokoládu. Všetko premiešajte, kým sa čokoláda nerozpustí.  

Podávajte s ryžou, čerstvým sekaným koriandrom a všetko pokvapkané limetkou.

BEZPLATNÁ ZÁKAZNÍCKA LINKA
0800 105 505
Každý pracovný deň 8.00 - 16.00 h
Hledáte svého nejbližšího prodejce nebo naši značkovou prodejnu?
Zobraziť mapu