Chilli con carne

pomlčka
pomlčka
tlačiť tisk zdieľať sociální sítě
/data/images/recepty/motives/507/9b/chilli-con-carne_small.webp

Ingrediencie

šipka

Postup

šipka

V hrnci si rozpáľte olivový olej a nechajte na ňom speniť nadrobno nakrájanú cibuľu. Potom pridajte paradajkový pretlak, ktorý krátko orestujte. Pretlak počas restovania stratí štipľavú chuť a zosladne. K cibuli s pretlakom pridajte mleté mäso, dôkladne premiešajte a chvíľu restujte.  

Do mäsového základu pridajte prelisovaný cesnak, rímsku rascu, čili, soľ, čierne korenie, krájané paradajky a hovädzí vývar. Všetko dôkladne premiešajte a pod pokrievkou varte 30 minút alebo kým nebude mäso hotové.  

Na záver pridajte červenú varenú fazuľu a 70 % čokoládu. Všetko premiešajte, kým sa čokoláda nerozpustí.  

Podávajte s ryžou, čerstvým sekaným koriandrom a všetko pokvapkané limetkou.

šipka
Chcete pomôcť s výberom, alebo chcete poradiť s niečím iným?
BEZPLATNÁ ZÁKAZNÍCKA LINKA
0800 105 505
Hľadáte svojho najbližšieho predajcu, alebo našu značkovú predajňu?
Ukázať na mape
Kúpte rúru MORA a dostanete od nás na pečenie 6 kg múky Babičkina voľba zadarmo.
Viac o akcii