Popraskané čokoládové crinkles

Edita Matejová
pomlčka
pomlčka
tlačiť tisk zdieľať sociální sítě
/data/images/recepty/motives/359/85/22857_mora_soutez_rodinny_recept_627x333px_3_matejova_edita_szm.webp

Ingrediencie

šipka

Postup

šipka

Rozlámanú čokoládu s maslom rozpustíme vo vodnom kúpeli a odstavíme. Vajíčka vyšľaháme s cukrom do peny. Pridáme vychladnutú čokoládu, vanilkový extrakt a nakoniec múku zmiešanú s kypriacim práškom a soľou. Cesto odložíme na hodinu do chladničky, nie viac! Z cesta potom formujeme rukami guľky o veľkosti vlašského orecha. Obalíme ich v krupicovom cukre a potom v práškovom cukre. Uložíme ich na plech vystlaný papierom na pečenie trošku ďalej od seba. Pečieme v rúre vyhriatej na 170°C cca 10 minút. Necháme ich vychladnúť na plechu, lebo sú veľmi krehké.

Podobné recepty

šipka
Mokka-čoko zákusok
Múčniky, dezerty, cukrovinky
Mokka-čoko zákusok
Mandľovo-čokoládový chlebíček
Múčniky, dezerty, cukrovinky
Mandľovo-čokoládový chlebíček
Chcete pomôcť s výberom, alebo chcete poradiť s niečím iným?
BEZPLATNÁ ZÁKAZNÍCKA LINKA
0800 105 505
Hľadáte svojho najbližšieho predajcu, alebo našu značkovú predajňu?
Ukázať na mape
Kúpte rúru MORA a dostanete od nás na pečenie 6 kg múky Babičkina voľba zadarmo.
Viac o akcii