Polievka Gazpacho

Hodnotenie receptu
(0 hlasov)

Ingrediencie

  • 1 červená paprika
  • ½ šalátovej uhorky
  • 1 kg paradajok
  • 2 strúčiky cesnaku
  • 3 lyžice olivového oleja
  • 1 lyžica balzamikového octu
  • hrsť čerstvej bazalky
  • ¼ červenej cibule
  • ½ lyžičky soli
  • štipka čierneho korenia
  • čerstvá bageta

POSTUP:

Zeleninu si dôkladne umyte, očistite, nakrájajte na väčšie kúsky a pridajte do nádoby mixéra. K zelenine pridajte roztlačený cesnak, čerstvú bazalku, červenú cibuľu balzamikového octu a olivový olej. Osoľte, okoreňte a rozmixujte dohladka. V prípade potreby dochuťte soľou, čiernym korením alebo balzamikovým octom.  

Podávajte s čerstvou bagetou.