Nepečená piškótová torta s ovocím

pomlčka
pomlčka
tlačiť tisk zdieľať sociální sítě
/data/images/recepty/motives/219/70/piskotovy-dort-recept-mora.webp

Ingrediencie

šipka

Postup

šipka

Vo veľkej mise si zmiešajte tvaroh, smotanu, med a vanilkový cukor. Broskyne zbavte kôstok a nakrájajte na tenké polmesiačiky.

Tortovú formu s priemerom 20 cm vyložte potravinárskou fóliou pre ľahšie vyberanie. Na dno formy vyskladajte po celej ploche piškóty a zalejte tenkou vrstvou tvarohovej zmesi. Ďalšiu vrstvu vytvorte z broskýň a potom z piškót, každú vrstvu prepojte tvarohovou zmesou. Takto opakujte, kým nebudete mať formu plnú.

Aby sa zo zmesi dostal vzduch, párkrát klepnite formou o stôl. Na záver dozdobte broskyňami.

Tortu vložte do chladničky a nechajte do druhého dňa stuhnúť.

Podobné recepty

šipka
Jahodový cheesecake
Múčniky, dezerty, cukrovinky
Jahodový cheesecake
Jablkový koláč
Múčniky, dezerty, cukrovinky
Jablkový koláč
Banner akce
Chcete pomôcť s výberom, alebo chcete poradiť s niečím iným?
BEZPLATNÁ ZÁKAZNÍCKA LINKA
0800 105 505
Hľadáte svojho najbližšieho predajcu, alebo našu značkovú predajňu?
Ukázať na mape
Kúpte rúru MORA a dostanete od nás na pečenie 6 kg múky Babičkina voľba zadarmo.
Viac o akcii