Nivová nátierka s orechmi a cibuľou
Milujete jednoduché recepty, ktoré zvládnete za pár minút? Táto tretá nivová nátierka je presne taká. Vďaka výraznej chuti syra, jemnému maslu a chrumkavým orechom získate lahodnú nátierku, ktorá sa hodí na každú príležitosť. Skvelo funguje ako nivová nátierka na jednohubky, ale pochutíte si na nej aj s čerstvým chlebom alebo bagetkou.
Ingrediencie
Postup
Na hrubom strúhadle nastrúhajte nivu. So studenou nivou práve vybratou z chladničky sa vám bude pracovať lepšie.
K nastrúhanej nive pridajte nátierkové maslo a jednu lyžicu majonézy. Vidličkou nátierku prepracujte.
Hladkú nátierku zľahka osoľte a okoreňte. Niva je sama osebe slaná, takže soli stačí v tomto prípade naozaj štipka. Premiešajte.
Cibuľu nakrájajte nadrobno a pridajte ju do nátierky spolu s namletými vlašskými orechmi. Nátierku naposledy premiešajte a podávajte. Napríklad na čerstvých, z rúry vytiahnutých bagetkách!
Na tanieri bagetky dozdobte napríklad hroznom a posýpkou z vlašských orechov.
Facebook
Twitter