Nivová nátierka s orechmi a cibuľou

Milujete jednoduché recepty, ktoré zvládnete za pár minút? Táto tretá nivová nátierka je presne taká. Vďaka výraznej chuti syra, jemnému maslu a chrumkavým orechom získate lahodnú nátierku, ktorá sa hodí na každú príležitosť. Skvelo funguje ako nivová nátierka na jednohubky, ale pochutíte si na nej aj s čerstvým chlebom alebo bagetkou.

MORA
3 hlasů
Tlačiť Tisknout
Luxusná nivová nátierka pripravená podľa jednoduchého receptu
Množství
Množstvo:
cca 260 g nátierky
Příprava
Príprava:
20 minút
Náročnost
Náročnosť:
veľmi jednoduché

Ingrediencie

Postup

Na hrubom strúhadle nastrúhajte nivu. So studenou nivou práve vybratou z chladničky sa vám bude pracovať lepšie.

K nastrúhanej nive pridajte nátierkové maslo a jednu lyžicu majonézy. Vidličkou nátierku prepracujte.

Hladkú nátierku zľahka osoľte a okoreňte. Niva je sama osebe slaná, takže soli stačí v tomto prípade naozaj štipka. Premiešajte.

Cibuľu nakrájajte nadrobno a pridajte ju do nátierky spolu s namletými vlašskými orechmi. Nátierku naposledy premiešajte a podávajte. Napríklad na čerstvých, z rúry vytiahnutých bagetkách!

Na tanieri bagetky dozdobte napríklad hroznom a posýpkou z vlašských orechov.

Nivová nátierka s vlašskými orechmi a cibuľou na čerstvej bagete
TIPY A RADY: K nivovej nátierke sa hodí sladké ovocie. Skúste nabudúce podávať s plátkom jablka či hrušky.

Podobné recepty

BEZPLATNÁ ZÁKAZNÍCKA LINKA
0800 105 505
Každý pracovný deň 8.00 - 16.00 h
Hledáte svého nejbližšího prodejce nebo naši značkovou prodejnu?
Zobraziť mapu