Mrkvová torta

pomlčka
pomlčka
tlačiť tisk zdieľať sociální sítě
/data/images/recepty/motives/641/d6/mrkvovy-dort.jpg

Ingrediencie

šipka

Postup

šipka

POSTUP:

Najprv si nastrúhajte do misy očistenú mrkvu. Vlašské orechy rozmixujte spolu s vločkami na prášok a pridajte ich k nastrúhanej mrkve. Do misy prisypte aj múku, prášok do pečiva, cukor a škoricu. Sypkú zmes zľahka premiešajte. Oddeľte bielky od žĺtkov a z bielkov vyšľahajte tuhý sneh. K sypkej zmesi teraz pridajte kefír, dve lyžice oleja a žĺtky a hutnú zmes dobre premiešajte. Teraz zostáva už len zľahka zamiešať do zmesi tuhý sneh. Mrkvový korpus pečte približne 30 minút na 175 stupňov. Vyskúšajte špajľou, či je korpus hotový.

Odkvapkaný tvaroh si vyšľahajte s mascarpone, cukrom aj škoricou. Zdobiacu nádobu si naplňte krémom a ozdobte ním vychladený nakrájaný korpus.

šipka
Chcete pomôcť s výberom, alebo chcete poradiť s niečím iným?
BEZPLATNÁ ZÁKAZNÍCKA LINKA
0800 105 505
Hľadáte svojho najbližšieho predajcu, alebo našu značkovú predajňu?
Ukázať na mape
Kúpte rúru MORA a dostanete od nás na pečenie 6 kg múky Babičkina voľba zadarmo.
Viac o akcii