Karfiolová polievka so šošovicou

506 hlasů
Tlačiť Tisknout
/data/images/recepty/motives/169/7d/kvetakova-polevka-recept-motiv.webp

Ingrediencie

Postup

POSTUP (cca 6 porcií):

Na oleji si osmažte nakrájanú mrkvu. Len čo začne voňať, pridajte nakrájaný karfiol a listy kučeravého kelu. Následne pridajte korenie, šošovicu, trochu soli a všetko zalejte dostatočným množstvom vody tak, aby zelenina bola pod vodou.

Polievku nechajte variť, kým nebude všetko uvarené. Do polievky môžete pridať už aj uvarenú šošovicu, ktorá sa vám zvýšila – tú však pridajte až pred koncom varenia.

Nakoniec pridajte do polievky jarnú cibuľku a ešte ju dochuťte soľou.

BEZPLATNÁ ZÁKAZNÍCKA LINKA
0800 105 505
Každý pracovný deň 8.00 - 16.00 h
Hledáte svého nejbližšího prodejce nebo naši značkovou prodejnu?
Zobraziť mapu