Hovädzie líčka s paradajkami

pomlčka
pomlčka
tlačiť tisk zdieľať sociální sítě
/data/images/recepty/motives/620/a4/img_2487.jpg
Množství
Množstvo:
4 porcie
Příprava
Príprava:
40 minút
Vaření
Varenie:
90 minút

Ingrediencie

šipka

Postup

šipka

Cibuľu nakrájajte nadrobno. Mäso nakrájajte na kocky. V hrnci nechajte rozohriať olej a maslo. Opečte cibuľu a potom pridajte mäso. Opečte ho tak, aby sa zatiahlo. Potom pridajte mletú papriku, pretlak, premiešajte a nechajte rozvoňať. Pridajte lúpané paradajky, cukor, bylinky, soľ a korenie. Prilejte asi 150 ml vody. Priklopte a pod pokrievkou nechajte na miernom ohni prebublávať asi hodinku a pol. Podľa potreby môžete v priebehu varenia priliať trochu vody alebo vývaru.  

Zemiaky a zeler očistite, nakrájajte na kocky a uvarte v osolenej vode domäkka. Potom vodu zlejte, pridajte maslo a zmes roztlačte. Pridajte smotanu a zmixujte na hladkú kašu. Hotové výpečky podávajte so zemiakovou zelerovou kašou a zeleninovým šalátom podľa chuti.

Podobné recepty

šipka
Chcete pomôcť s výberom, alebo chcete poradiť s niečím iným?
BEZPLATNÁ ZÁKAZNÍCKA LINKA
0800 105 505
Hľadáte svojho najbližšieho predajcu, alebo našu značkovú predajňu?
Ukázať na mape
Kúpte rúru MORA a dostanete od nás na pečenie 6 kg múky Babičkina voľba zadarmo.
Viac o akcii