Hubová omáčka s haluškami

pomlčka
pomlčka
tlačiť tisk zdieľať sociální sítě
/data/images/recepty/motives/516/12/houbova-omacka_recept-mora_1.webp

Ingrediencie

šipka

Postup

šipka

Na veľkej panvici si rozpáľte maslo s olejom. Na rozpálenom oleji s maslom po častiach orestujte nadrobno nakrájané huby. V priebehu restovania húb pridávajte aj nadrobno nakrájanú cibuľu. Časť orestovaných húb si dajte bokom. Použijete ich pri servírovaní.  

Ku koncu restovania húb pridajte prelisovaný cesnak, nechajte ho rozvoňať a všetko zalejte mliekom a smotanou. Pridajte byľky rozmarínu, soľ, všetko premiešajte a nechajte zhruba 5 – 10 minút variť.   

Len čo má omáčka krásne krémovo jemnú hustotu, odstavte ju z platne.  

Hotovú omáčku podávajte s varenými haluškami a plátkami restovaných húb.

Podobné recepty

šipka
Hubová štrúdľa
Predjedlá, chuťovky
Hubová štrúdľa
Cestoviny s lesnými hubami
Ryža, cestoviny, pizza
Cestoviny s lesnými hubami
Chcete pomôcť s výberom, alebo chcete poradiť s niečím iným?
BEZPLATNÁ ZÁKAZNÍCKA LINKA
0800 105 505
Hľadáte svojho najbližšieho predajcu, alebo našu značkovú predajňu?
Ukázať na mape
Kúpte rúru MORA a dostanete od nás na pečenie 6 kg múky Babičkina voľba zadarmo.
Viac o akcii