Holandský rezeň so zemiakovou kašou

Objavte šťavnatú klasiku českej kuchyne – holandský rezeň s lahodnou zemiakovou kašou. Zlatistý fašírkový plátok z jemného mletého mäsa, obalený v chrumkavom trojobale a doplnený syrom pripravíte jednoducho a rýchlo, aby si celá rodina pochutnala na poctivom domácom jedle.

63 hlasů
Tlačiť Tisknout
Holandský rezeň so zemiakovou kašou - recept
Množství
Množstvo:
Voliteľné
Příprava
Príprava:
40 minút
Vaření
Varenie:
1 hodina
Náročnost
Náročnosť:
jednoduché

Ingrediencie

Postup

Zemiaky a zeler ošúpte a nakrájajte na kocky. Vriacej osolenej vode ich varte do mäkka.

Medzitým dajte do misy mäso, pridajte vajce, petržlenovú vňať, nastrúhaný syr a zmes osoľte a okoreňte.

Dôkladne spracujte a vytvorte 4 placky. Postupne ich obaľte v múke, rozšľahaných vajciach a strúhanke.

Na oleji ich potom vysmažte dozlatista.

Zemiaky sceďte, roztlačte a potom vyšľahajte s maslom a teplým mliekom.

Hotové rezne podávajte so zemiakovou kašou a zeleninovým šalátom podľa chuti.

Holandský rezeň so zemiakovou kašou

Podobné recepty

BEZPLATNÁ ZÁKAZNÍCKA LINKA
0800 105 505
Každý pracovný deň 8.00 - 16.00 h
Hledáte svého nejbližšího prodejce nebo naši značkovou prodejnu?
Zobraziť mapu