Nekysnuté lievance z cmaru s čučoriedkami
Hľadáte rýchle a spoľahlivé raňajky alebo sladký víkendový brunch? Vyskúšajte lievance z cmaru bez kysnutia, ktoré sú hotové za chvíľu a zároveň krásne nadýchané. Tento recept spája jemnosť cmaru so sviežosťou čučoriedok – či už použijete čerstvé, mrazené, alebo ich prelejete teplým čučoriedkovým žahúrom.


Množstvo:
16 lievancov

Príprava:
50 minút

Varenie:
30 minút

Náročnosť:
veľmi jednoduché
Ingrediencie
Postup
Do misy nasypte múku so štipkou soli. K múke prisypte vanilkový cukor a prášok do pečiva. Pridajte dve vajcia a cmar. Metličkou zmes dobre rozmiešajte.
Panvicu na lievance vymažte kokosovým olejom.
Po naliatí zmesi do panvice na lievance vtlačte do každého lievanca čučoriedky. Ideálne by mali byť celé ponorené.

Lievance smažte z oboch strán dozlatista. Pred podávaním dozdobte podľa chuti. Dobrú chuť.

TIPY A RADY: podávajte napríklad s jogurtom alebo kyslou smotanou a ďalšou porciou práve natrhaných čučoriedok.
Podobné recepty
Chcete pomoci s výběrem, nebo potřebujete poradit s něčím jiným?
bezplatná zákaznická linka
Hledáte svého nejbližšího prodejce nebo naši značkovou prodejnu?
Dáme vám 200 dní na vyzkoušení spotřebičů s možností vrácení.