Nekysnuté lievance z cmaru s čučoriedkami

Hľadáte rýchle a spoľahlivé raňajky alebo sladký víkendový brunch? Vyskúšajte lievance z cmaru bez kysnutia, ktoré sú hotové za chvíľu a zároveň krásne nadýchané. Tento recept spája jemnosť cmaru so sviežosťou čučoriedok – či už použijete čerstvé, mrazené, alebo ich prelejete teplým čučoriedkovým žahúrom.

4 hlasů
Tlačiť Tisknout
Nekysnuté lievance z cmaru s čučoriedkami – najlepší recept
Množství
Množstvo:
16 lievancov
Příprava
Príprava:
50 minút
Vaření
Varenie:
30 minút
Náročnost
Náročnosť:
veľmi jednoduché

Ingrediencie

Postup

Do misy nasypte múku so štipkou soli. K múke prisypte vanilkový cukor a prášok do pečiva. Pridajte dve vajcia a cmar. Metličkou zmes dobre rozmiešajte. 

Panvicu na lievance vymažte kokosovým olejom. 

Po naliatí zmesi do panvice na lievance vtlačte do každého lievanca čučoriedky. Ideálne by mali byť celé ponorené. 

Čučoriedkové lievance z cmaru - pred pečením

Lievance smažte z oboch strán dozlatista.  Pred podávaním dozdobte podľa chuti. Dobrú chuť.

Čučoriedkové lievance z cmaru - recept
TIPY A RADY: podávajte napríklad s jogurtom alebo kyslou smotanou a ďalšou porciou práve natrhaných čučoriedok.

Podobné recepty

BEZPLATNÁ ZÁKAZNÍCKA LINKA
0800 105 505
Každý pracovný deň 8.00 - 16.00 h
Hledáte svého nejbližšího prodejce nebo naši značkovou prodejnu?
Zobraziť mapu