Cestoviny z jednej panvice

pomlčka
pomlčka
tlačiť tisk zdieľať sociální sítě
/data/images/recepty/motives/314/1a/testoviny-z-jednoho-hrnce-recept-mora.webp

Ingrediencie

šipka

Postup

šipka

V panvici si rozohrejte olivový olej a zľahka na ňom osmažte nadrobno nakrájanú cibuľu. Potom pridajte nadrobno nakrájané šampiňóny a všetko orestujte. Šampiňóny pridávajte postupne, aby nezačali púšťať vodu a nevarili sa.

Len čo sú šampiňóny s cibuľou hotové, pridajte plechovky paradajok, vodu, soľ, provensálske korenie a špagety. Všetko dôkladne premiešajte, panvicu dajte na stredný plameň a priklopte pokrievkou. Varte, kým nebudú cestoviny mäkké. Občas treba zmes zamiešať, aby sa všetky cestoviny uvarili.

Len čo sú špagety hotové, rovno ich môžete servírovať. Podávajte s nakrájanými cherry paradajkami a lístkami bazalky.

Podobné recepty

šipka
Domáci kečup z paradajok
Predjedlá, chuťovky
Domáci kečup z paradajok
Tipy na letné bruschetty
Predjedlá, chuťovky
Tipy na letné bruschetty
Chcete pomôcť s výberom, alebo chcete poradiť s niečím iným?
BEZPLATNÁ ZÁKAZNÍCKA LINKA
0800 105 505
Hľadáte svojho najbližšieho predajcu, alebo našu značkovú predajňu?
Ukázať na mape
Kúpte rúru MORA a dostanete od nás na pečenie 6 kg múky Babičkina voľba zadarmo.
Viac o akcii