Cestoviny s omáčkou z paradajok (2 porcie)

Anny
pomlčka
pomlčka
tlačiť tisk zdieľať sociální sítě
Cestoviny s omáčkou z paradajok (2 porcie)

Ingrediencie

šipka

Postup

šipka

POSTUP:
Na panvici si rozohrejte olej a dajte osmažiť cibuľku nakrájanú na malé kúsky. Keď začne cibuľka chytať farbu, pridajte na plátky nakrájaný cesnak a nechajte chvíľku rozvoňať. Potom pridajte paradajky (ak máte čerstvé, tak ich nakrájajte na malé kúsky). Trochu osoľte, prikryte pokrievkou a nechajte na miernom plameni dusiť, kým sa paradajky nerozvaria.

Medzitým si dajte variť špagety. Omáčku nakoniec dochuťte soľou a čiernym korením. Uvarené špagety dajte do panvice a poriadne premiešajte. Nakoniec pridajte aj nasekanú čerstvú bazalku.

Milujete paradajky? Potom by sa vám mohli hodiť ďalšie tipy, čo s nimi:

Chcete pomôcť s výberom, alebo chcete poradiť s niečím iným?
BEZPLATNÁ ZÁKAZNÍCKA LINKA
0800 105 505
Hľadáte svojho najbližšieho predajcu, alebo našu značkovú predajňu?
Ukázať na mape
Kúpte rúru MORA a dostanete od nás na pečenie 6 kg múky Babičkina voľba zadarmo.
Viac o akcii