Celozrnná pizza

pomlčka
pomlčka
tlačiť tisk zdieľať sociální sítě
/data/images/recepty/motives/320/3e/celozrnna-pizza-recept.webp

Ingrediencie

šipka

Postup

šipka
  1. Múku nasypte do misy spolu so soľou, pridajte vodu, cukor, olej a rozdrobené droždie.
  2. Vypracujte hladké cesto a to nechajte prikryté kysnúť na teplom mieste asi 1,5 hodiny.
  3. Vykysnuté cesto rozdeľte na 2 alebo 3 diely a z každého vyvaľkajte tenkú placku.
  4. Tú preneste na plech vyložený papierom na pečenie, potrite paradajkovou omáčkou (kraje nechajte suché) a ozdobte tým, čo máte radi.
  5. Pečte v rúre na 220 °C asi 10 min., alebo kým nebudú okraje zlatisté.

Chcete pomôcť s výberom, alebo chcete poradiť s niečím iným?
BEZPLATNÁ ZÁKAZNÍCKA LINKA
0800 105 505
Hľadáte svojho najbližšieho predajcu, alebo našu značkovú predajňu?
Ukázať na mape
Kúpte rúru MORA a dostanete od nás na pečenie 6 kg múky Babičkina voľba zadarmo.
Viac o akcii