Biela fazuľová polievka s klobásou

568 hlasů
Tlačiť Tisknout

Ingrediencie

Postup

POSTUP (cca 6 porcií):

V hrnci si osmažte cibuľku na oleji, keď začne chytať farbu, pridajte na kocky nakrájanú klobásu a chvíľku opekajte. Všetko zalejte horúcou vodou (cca 1 – 1,5 l), pridajte nakrájané zemiaky a nechajte variť.

Medzitým si rozmixujte tyčovým mixérom 200 g fazule s trochou vody (cca 50 ml) a pridajte do polievky. Fazuľová zmes v polievke poslúži rovnako ako zápražka z múky.

Na konci varenia do polievky pridajte zvyšok fazule a nechajte ešte minútku povariť. Hotovú polievku dochuťte soľou.

Podobné recepty

BEZPLATNÁ ZÁKAZNÍCKA LINKA
0800 105 505
Každý pracovný deň 8.00 - 16.00 h
Hledáte svého nejbližšího prodejce nebo naši značkovou prodejnu?
Zobraziť mapu