Bezlepkové sušienky k čaju

pomlčka
pomlčka
tlačiť tisk zdieľať sociální sítě
/data/images/recepty/motives/376/7d/susenky-k-caji-mora-recept.webp

Ingrediencie

šipka

Postup

šipka

Na doske zo všetkých surovín vypracujeme cesto, ktoré si rozdelíme na dve časti. Do jednej časti zapracujeme kakao. Zo svetlého i tmavého cesta si vytvoríme tenké valčeky, ktoré zmotáme do jedného valčeka. Valček zmotáme do tvaru slimáka. Poukladáme na papier na pečenie a pečieme v rúre do svetloružova pri 180 °C. Necháme vychladnúť na plechu.
Na doske zo všetkých surovín vypracujeme cesto, ktoré si rozdelíme na dve časti. Do jednej časti zapracujeme kakao. Zo svetlého i tmavého cesta si vytvoríme tenké valčeky, ktoré zmotáme do jedného valčeka. Valček zmotáme do tvaru slimáka. Poukladáme na papier na pečenie a pečieme do svetloružova pri 180 °C. Necháme vychladnúť na plechu.
Tip: Maslo do ciest používajte hneď z chladničky, nenechávajte ho zmäknúť. Pred spracovaním je lepšie cesto tiež nechať v chladničke vychladiť. Vyťahujem z rúry ešte svetlé a nechávam na plechu úplne vychladnúť. Maslo do ciest používajte hneď z chladničky, nenechávajte ho zmäknúť. Pred spracovaním je lepšie cesto tiež nechať v chladničke vychladiť. Vyťahujem z rúry ešte svetlé a nechávam na plechu úplne vychladnúť.

Podobné recepty

šipka
Chcete pomôcť s výberom, alebo chcete poradiť s niečím iným?
BEZPLATNÁ ZÁKAZNÍCKA LINKA
0800 105 505
Hľadáte svojho najbližšieho predajcu, alebo našu značkovú predajňu?
Ukázať na mape
Kúpte rúru MORA a dostanete od nás na pečenie 6 kg múky Babičkina voľba zadarmo.
Viac o akcii