Morčacia roláda s bylinkovou plnkou

pomlčka
pomlčka
tlačiť tisk zdieľať sociální sítě
/data/images/recepty/motives/627/a6/mora_recept-rolada.jpg
Příprava
Príprava:
40 minút
Vaření
Varenie:
1 hodina

Ingrediencie

šipka

Postup

šipka

V miske premiešajte bylinky, prelisovaný strúčik cesnaku, žĺtok a ricottu. Zmes osoľte, okoreňte a ešte raz premiešajte. Mäso pozdĺžne nakrojte a rozložte, aby vznikol plát. Z oboch strán ho osoľte a okoreňte. Na pracovnú dosku položte slaninu tak, aby sa plátky navzájom trochu prekrývali. Na slaninu potom položte mäso. Naneste naň bylinkovú náplň tak, aby okraje zostali voľné. Mäso opatrne zatočte do rolády a potom ho pevne zviažte špagátikom, aby dobre držalo tvar rolády a pri pečení sa nerozišlo. Pekáčik vymažte olejom. Položte doň roládu a vložte do rúry predhriatej na 180 °C. Pečte približne hodinku.

šipka
Chcete pomôcť s výberom, alebo chcete poradiť s niečím iným?
BEZPLATNÁ ZÁKAZNÍCKA LINKA
0800 105 505
Hľadáte svojho najbližšieho predajcu, alebo našu značkovú predajňu?
Ukázať na mape
Kúpte rúru MORA a dostanete od nás na pečenie 6 kg múky Babičkina voľba zadarmo.
Viac o akcii