Hrnčeková bábovka od praprapra-babky

Dominika B.
pomlčka
pomlčka
tlačiť tisk zdieľať sociální sítě
Hrnčeková bábovka od praprapra-babky

Ingrediencie

šipka

Postup

šipka

Všetky ingrediencie zmiešame v miske na hladké, dosť riedke cesto. Formu na bábovku vymastíme maslom a vysypeme strúhankou. Cesto vylejeme do formy - cca 2/3, alebo ako komu chutí. Do zvyšného cesta pridáme kakao, či Granko (od oka), zamiešame a vlejeme do cesta svetlého.

Bábovku vložíme do vyhriatej rúry na 180 °C a špajľou kontrolujeme, kým sa neupečie. Čas pečenia je cca 45-50 min.

Bábovku je možné variovať - pridať do cesta trochu kávy, citrónovú kôru, kokos, čo komu chutí! 

Podobné recepty

šipka
Chcete pomôcť s výberom, alebo chcete poradiť s niečím iným?
BEZPLATNÁ ZÁKAZNÍCKA LINKA
0800 105 505
Hľadáte svojho najbližšieho predajcu, alebo našu značkovú predajňu?
Ukázať na mape
Kúpte rúru MORA a dostanete od nás na pečenie 6 kg múky Babičkina voľba zadarmo.
Viac o akcii