Ingrediencie

Postup

POSTUP:
Maslo si vyberte z chladničky a nechajte ho trochu zmäknúť na linke.

Ďalej si podľa návodu pripravte kokosový puding, urobte ho sladší, pretože doň budete pridávať maslo. Hotový puding preložte do misky a nechajte ho úplne vychladnúť. Aby sa vám neurobila navrchu koža, položte priamo na puding potravinovú fóliu. Puding si môžete pokojne urobiť aj deň dopredu.

Pri príprave cesta si najprv šľahačom rozšľahajte bielky s cukrom do snehu a potom jednotlivo zašľahajte žĺtky. Múku zmiešajte s kypriacim práškom a zľahka ju vmiešajte vareškou do našľahaných vajíčok. Cesto rovnomerne rozprestrite na plech vyložený papierom na pečenie do približne centimetrovej hrúbky. Plech do vyhriatej rúry na 200 °C približne na 10 minút.

Hotovú piškótu otočte na nový kus papiera na pečenie a zložte z neho ten, na ktorom sa piškóta piekla. Potom piškótu zrolujte s čistým papierom na pečenie a nechajte vychladnúť.

Ďalej pokračujte krémom. Maslo izbovej teploty šľahajte aspoň 5 minút, kým sa nevytvorí krásne krémová konzistencia. Potom do masla postupne zašľahávajte vychladený kokosový puding. Pokiaľ by vám krém pripadal málo sladký, môžete ho dosladiť ešte práškovým cukrom.

Vychladený korpus potrite marmeládou, rovnomerne naneste krém a zrolujte do rolády. Zvyškom krému potrite zrolovanú roládu, posypte strúhaným kokosom a dajte do chladničky úplne stuhnúť.

Podobné recepty

BEZPLATNÁ ZÁKAZNÍCKA LINKA
0800 105 505
Každý pracovný deň 8.00 - 16.00 h
Hledáte svého nejbližšího prodejce nebo naši značkovou prodejnu?
Zobraziť mapu