Domáci chlieb PECINEK s údeným

Mirka T., Praha
273 hlasů
Tlačiť Tisknout
Domáci chlieb PECINEK s údeným
Příprava
Príprava:
2 h

Ingrediencie

Postup

Najskôr si uvaríme do mäkka údený bôčik a necháme vychladnúť (napríklad aj deň vopred). Zo všetkých ingrediencií poriadne vymiesime cesto a necháme vykysnúť. Údené si nakrájame na klátiky a zabalíme aj s klobásou rovnomerne do cesta, vytvoríme bochník chleba, ktorý vložíme do masťou vymasteného pekáča. Dáme piecť do rúry na 150 st. Počas pečenia potierame bochník vodou. Pečieme do ružova, upečení skontrolujeme vpichnutím špajdle do bochníka.

BEZPLATNÁ ZÁKAZNÍCKA LINKA
0800 105 505
Každý pracovný deň 8.00 - 16.00 h
Hledáte svého nejbližšího prodejce nebo naši značkovou prodejnu?
Zobraziť mapu