Domáci chlieb PECINEK s údeným

Recept poslal/a
Mirka T., Praha

Doba přípravy
2 h

Ingrediencie

  • 1kg hladká múka
  • 1ks pivo 10st.
  • 2 dcl vlažnej vody
  • 3 lyžičky soli
  • 3 lyžičky rasce
  • kocka droždia
  • údený bôčik alebo nejakú mäkšie klobásu na naplnenie
Domáci chlieb PECINEK s údeným

Najskôr si uvaríme do mäkka údený bôčik a necháme vychladnúť (napríklad aj deň vopred). Zo všetkých ingrediencií poriadne vymiesime cesto a necháme vykysnúť. Údené si nakrájame na klátiky a zabalíme aj s klobásou rovnomerne do cesta, vytvoríme bochník chleba, ktorý vložíme do masťou vymasteného pekáča. Dáme piecť do rúry na 150 st. Počas pečenia potierame bochník vodou. Pečieme do ružova, upečení skontrolujeme vpichnutím špajdle do bochníka.

Bezplatná zákaznícka linka
0800 105 505
Každý pracovný deň 8.00 - 16.00 h
Hľadáte svojho najbližšieho predajcu alebo našu značkovú predajňu?

Zobraziť mapu