Rady pre kvalitné grilovanie

Rady pre kvalitné grilovanie

  • Grilované kusy majú byť podľa možnosti rovnako hrubé, najmenej 2 – 3 cm. Tým rovnomerne zhnednú a zostanú šťavnaté.
  • Mäso pred grilovaním potrite tukom alebo olejom. Pláty osoľte tesne pred grilovaním.
  • Grilované porcie ukladajte priamo na rošt, najlepšie do stredu.
  • Aby sa šťava z mäsa pri grilovaní zachytávala a dno zostalo čisté, umiestnite pod grilovanú potravinu pekáč alebo plech na pečenie.
  • Otáčajte grilované kusy po 2/3 času pečenia, ktorý udáva tabuľka.

 

Odporúčané grilovanie:

menšie kusy na menšej ploche – uchytenie 3, grilovanie bez ventilátora, dvierka rúry zavreté

menšie kusy na väčšej ploche – uchytenie 2, grilovanie bez ventilátora, dvierka rúry zavreté

väčšie kusy na väčšej ploche – uchytenie 2, grilovanie s ventilátorom, dvierka rúry zavreté

Zákaznícka linka
0800 105 505
Každý pracovný deň 8.00 - 16.00 h
Hľadáte svojho najbližšieho predajcu, servisné miesto alebo našu značkovú predajňu?

Zobraziť mapu